211 411 4012

Απαλλαχθείτε απ’ τις πρώτες εστίες κουνουπιών και χαρείτε με άνεση το καλοκαίρι.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Απαλλαχθείτε απ’ τις πρώτες εστίες κουνουπιών και χαρείτε με άνεση το καλοκαίρι.

Μαζί με την Άνοιξη έρχονται και τα κουνούπια απαλλαχθείτε εγκαίρως από τις πρώτες εστίες κουνουπιών και μειώστε δραστικά τον πληθυσμό τους για το καλοκαίρι.

Πραγματοποιείστε εγκαίρως έως και τον Απρίλιο την εφαρμογή προνυμφοκτονίας σπάζοντας έγκαιρα την αλυσίδα αναπαραγωγής των κουνουπιών μειώνοντας έτσι τα ενοχλητικά τσιμπήματα ενώ παράλληλα προστατεύετε την υγεία σας.

Η προνυμφοκτονία αποτελεί την πιο περιβαλλοντικά συμβατή μέθοδο καταπολέμησης κουνουπιών καθώς βοηθά στη μείωση και οριοθέτηση των εστιών τους μέσω παρέμβασης με πιστοποιημένα οικολογικά σκευάσματα στην ελάχιστη δυνατή επιφάνεια όπου είναι συγκεντρωμένες οι προνύμφες.

Έτσι, στην ουσία καταπολεμάται η πρώτη γενιά κουνουπιών.

Οι πιστοποιημένοι Τεχνικοί της Εταιρείας μας με εξειδικευμένα προνυμφοκτόνα και σύγχρονες μεθόδους, εστιάζουν στις εστίες ανάπτυξης κουνουπιών και τις εκριζώνουν έγκαιρα επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι …  H έρευνα των σημείων εφαρμογής γίνεται με προσοχή, βάσει τοπικής διερεύνησης, γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας (φρεάτια κτλ).

Κάντε και εσείς έγκαιρα τη διαδικασία στο σπίτι και στον χώρο εργασίας, μειώνοντας την ταλαιπωρία και αυξάνοντας την άνεση.

Καλέστε μας στο 211 411 4012.